QUE ÉS L’AFA?

L’AFA, l’Associació de Famílies d’Alumnes de l’Annexa-Joan Puigbert, treballa per donar suport i complementar les activitats que realitza l’escola, alhora que reivindica la millor formació per als nostres fills.

LA JUNTA

 

La Junta s’organitza mitjançant una comissió gestora, una àrea de secretaria, una àrea de tresoreria així com diferents comissions de treball especialitzades. Les Juntes són reunions sempre obertes a tots els socis i sòcies que hi vulguin assistir.

A la junta del mes de febrer 2018 es va decidir que a partir d’ara es convocaria la Junta d’AFA de forma trimestral, en lloc de mensual com fins ara.

Les comissions s’organitzen de forma interna per treballar cada tema segons la disponibilitat de la gent de forma continuada i a la Junta trimestral es posa tot en comú. En el cas que hi vulgueu participar i proposar un tema concret, ens ho podeu notificar tot posant-vos en contacte amb nosaltres a través del nostre formulari de contacte o als mails de cada comissió.

La Junta de l’AFA està formada per les següents persones i comissions: Per comunicar-vos amb els responsables de cada comissió, feu servir el formulari de contacte

 

COMISSIÓ GESTORA

 

Presidenta: Judit Bancells
Vicepresidenta: Rosa Collado
Secretària: Lídia Artigas
Tresorera: Anna Boada
Vocals: Mònica Plana, Laura Moré, Jordi Julià, Eva Ventura, Berta Casañas

COMISSIONS

 

Comissió de menjador: Geòrgia Escaramís, Mavi Lucas, Eva Ventura i Cristina Coll. Coordinadora de menjadors:  Comissió d’extraescolars: Laia Lloveras i Oriol Busquets. Comissió d’acollida: Núria Solà, Rosa Collado, Marí Gutiérrez. Comissió de Socioteca: Laura Moré, Judit Bancells, Myrte Monseny, Mònica Bosch i Gemma Martínez. Comissió de festes: Montse Serarols, Oriol Piferrer, Cristina Barreales, Marc Soy, Robert García. Comissió de comunicació i web: Alícia Martínez, Anna Grabalosa, Jordi Pla, Laura Mercadé, David Gironella. Comissió de material escolar: Montse Pericot, Cristina Coll i Eva Boneta. Comissió de patis / Temps de flors: Mònica Montero Nadal, Alba Bonada Vila, Milagros Pajares Avalos, Natàlia Alegre Antúnez i Helena Perxacs. Comissió de sostenibilitat: Helena Perxacs i Alícia Martínez. Comissió de solidaritat: Nevelina Pachova, Meritxell Pujol i Alexia Bos.  Comissió de casals: Jordi Beascoa. Comissió de relacions família-escola: Laura Moré, Eulàlia Bofill, Claudia Barba, Mònica Moreno, Montse Pericot i Lídia Artigas. Gestió de dades: Sílvia Gómez Carreras, Anna Parona Pacreu, Jordi Pla i Consol Hidalgo. Representació de l’AMPA: Lídia Artigas. Representants de les famílies: Sílvia Sancho, Salomé Carmona, Gabi Orden, Margarita Martí, Olga Santos. Comissió de garanties d’admissió: Sílvia Sancho. Representant CEM: Àurea Villaverde. Control de correspondència: Alícia Martínez, Lídia Artigas.

 

CONSELL ESCOLAR

 

Representació de l’AMPA: Lídia Artigas. Representants de les famílies: Sílvia Sancho, Salomé Carmona, Gabi Orden, Margarita Martí, Olga Santos. Comissió de garanties d’admissió: Sílvia Sancho. Representant CEM: Àurea Villaverde. Control de correspondència: Alícia Martínez, Lídia Artigas.

COM
PUC
AJUDAR?

COMISSIONS DE L’AFA

Diferents comissions per cada necessitat

ACOLLIDA

La Comissió d’acollida fa el seguiment del servei d’acollida matinal i gestiona tot el que té relació amb aquest servei.

MENJADOR

Gestionem directament el conveni de menjador per assegurar que es prioritzen els criteris de qualitat i salut per sobre dels econòmics.

EXTRAESCOLARS

Definim i gestionem una variada oferta d’activitats extraescolars que es realitzen al migdia i a la tarda a l’escola.

CASALS

Proposem casals durant les vacances escolars: Nadal, Setmana Santa, juny i setembre.

SOCIOTECA

Preparem activitats culturals i d’interès per a la comunitat escolar, tant per a alumnes, famílies com per a veïns del barri.

FAMÍLIES-ESCOLA

Realizem accions de formació i tallers adreçats a alumnes i famílies com el TEAF (Taller d’Ensenyament Assistit en Família), amb el suport de SER.Gi.

COMUNICACIÓ

Ens ocupem de la comunicació amb els socis i sòcies de l’AFA a través del butlletí electrònic mensual, missatgeria electrònica, la pàgina web i la pàgina de Facebook.

BICICLETES

Treballem reciclant bicicletes per cedir-les als alumnes i potenciar així la mobilitat sostenible.

PATI

Treballem per millorar el pati, juntament amb l’escola, i participem col·lectivament al festival Girona, Temps de Flors.

FESTES

Organitzem les activitats festives de l’AFA, com la benvinguda a les noves famílies, col·laboració en la castanyada, el dinar i quina de Nadal, la pujada a peu al Santuari dels Àngels i la festa final de curs.

SOLIDARITAT

Donem suport a iniciatives solidàries i promovem l’intercanvi de cartes amb infants de camps de refugiats.

XANDALLS

Coordinem les tres comandes de xandalls durant el curs escolar: setembre, març i juny. També gestionem els xandalls de segona mà d’acord amb l’escola.

MATERIAL DIDÀCTIC

Realitzem material didàctic d’acord amb les necessitats de l’escola. Per exemple, s’han fet regletes per aprendre a multiplicar.

SOSTENIBILITAT

Volem crear consciència entre tota la comunitat educativa de l’Annexa i millorar la nostra escola perquè a nivell energètic sigui més eficient i sostenible. La temperatura a les classes, tant a l’hivern com a l’estiu, serà un dels nostres objectius principals. Volem implicar a tots, alumnes, professors i pares i mares, en aquesta millora.