Després de les dues sessions del Curs d’acompanyament emocional per a infants enfront la Covid-19 proposat per l’AMPA i conduïdes per la terapeuta Gemma Paraire els passats 27 de gener i 3 de febrer, podem a la vostra disposició el material del curs perquè pogueu fer-ne ús. Us recomanem que si voleu fer el curs escolteu les dues sessions quan pogueu estar amb calma i desconnectar. Durant les sessions hi ha algunes pràctiques de mindfullness que requereixen concentració i relaxació.

Gairebé tots els mestres de l’escola han realitzat un taller en paral·lel i ja estan posant en marxa alguns dels aprenentatges amb els vostres fills i filles.

Els darrers mesos han estat marcats per la pandèmia i les seves conseqüències. Una situació que porta als infants a fer-se multitud de preguntes. Els adults, de vegades, també estem sobrepassats. No sabem com respondre adequadament a les necessitats dels nostres fills i filles i això passa factura tant a grans com a petits. Creiem que és una ocasió excepcional per aprendre a acompanyar-los i ensenyar-los a conèixer-se, autoregular-se i gestionar els conflictes que planteja la situació actual, afrontant-la com un repte per a aprendre.

Les properes sessions (i últimes) per avaluar la posada en pràctica dels aprenentatges seran el 24 de març i el 26 de maig.

Esperem que el taller us sigui molt útil i aconseguiu ser tots i totes una mica més felices.

DESCARREGUEU-VOS EL MATERIAL DE LA PRIMERA SESSIÓ

 
 ESCOLTEU L’ÀUDIO DE LA PRIMERA SESSIÖ

 


DESCARREGUEU-VOS EL MATERIAL DE LA SEGONA SESSIÓ

ESCOLTEU L’ÀUDIO DE LA SEGONA SESSIÓ

MATERIAL EXTRA: MEDITACIÓ D’AUTOSANACIÓ

 
MATERIAL EXTRA: MEDITACIÓ ESTAR PRESENTS

  MATERIAL MES DE MARÇ

Per qualsevol dubte, podeu contactar al mail annexa.informacio@gmail.com.