Caminem junts

 

FEU-VOS SOCIS!

Ser socis de l’AFA de l’Annexa- Joan Puigbert fa possible que els pares i mares puguem participar directament amb la comunitat educativa de la nostra escola. La principal raó de ser socis de l’AFA és la unió de les famílies per vetllar pel benefici dels nostres fills i filles i fer possible una escola viva i rica.

QUINES AVANTATGES COMPORTA?

El preu de la quota anual és de 35€ + 5€ per cada fill matriculat i conté totes aquestes avantatges:

Assegurança: Els nens i nenes socis de l’AFA gaudeixen d’una assegurança per totes les activitats que realitza l’AFA.

Accés a les activitats extraescolars i al servei d’acollida: Cal ser soci/sòcia de l’AFA si teniu previst inscriure els vostres fills/filles en alguna de les nostres activitats extraescolars o al servei d’acollida com a fix.

Socioteca gratuïta: Amb la quota de socis podem obrir i mantenir la socioteca, que és una biblioteca, un espai de suport per a fer els deures, una aula d’estudi, un servei de préstec de llibres, etc. obert a tota la comunitat educativa i el barri.

La quota de l’AFA permet, a més, l’organització de xerrades informatives i divulgatives orientades als pares i mares de l’escola, així com altres activitats culturals, suport a la formació del professorat o millores a les infraestructures de l’escola… Així doncs, l’import de la quota, d’un manera o altra, es destina íntegrament a l’escola.