Les activitats extraescolars es programen en horari de migdia i tarda i tenen lloc dins el recinte de l’escola.

INFORMACIÓ

Des de l’AFA ens encarreguem de gestionar l’oferta d’activitats extraescolars tant en horari de migdia com a la tarda, un cop finalitzen les classes. Per poder fer-ne ús, és imprescindible ser soci de l’AFA i estar al corrent del pagament de la quota anual.

 

Com inscriure’s als servei extraescolars?

Les inscripcions a les diferents activitats del servei d’extraescolars, s’han de dur a terme a través de l’eina de gestió de l’AFA, dins l’apartat de Serveis https://gestio.annexa-afa.cat

* Si teniu propostes a fer-nos o voleu participar-hi ens podeu contactar enviant un correu o preguntant per algun membre de la comissió.

 

La Comissió Gestora de l’AMPA i la direcció de l’Escola han decidit que aquest primer trimestre no es duran a terme les activitats extraescolars de migdia. Les raons són que actualment estem en alerta vermella de Covid, per la dificultat de guardar la distància de seguretat, per no trencar grups estancs, per manca d’espais / aules dins l’Escola ( quasi totes les aules s’ocupen amb grups classe. )


Donada aquest situació durant el Primer Trimestre del Curs només s’oferirà les activitats extraescolars de caràcter lúdico-esportiu que es puguin portar a terme l’exterior.

En breu publicarem les diferents activitats pel curs 21/22