assembleaTots els pares, mares i tutors del curs 2015-16 de l’Annexa estem convidats a assistir a l’assemblea general de l’AMPA que tindrà lloc el proper dijous 16 de juny a les 20h al menjador de l’escola , amb el següent ordre del dia:

1. Aprovació de l’acta anterior
2. Repàs de comissions
3. Temes d’actualitat
4. Torn obert de paraules

 

Som els pares i mares de l’escola els qui organitzem des de l’AMPA totes les activitats fora de l’horari lectiu, és a dir, menjador, extraescolars, festes, servei d’acollida , xandalls, oferta de casals, socioteca, mails… Es fa molta feina!

Per això, ara que tanquem el curs, des d’aquí donem les GRÀCIES a tothom qui hi participa des de les diferents comissions i molt especialment als que aquest any pleguen després d’anys de pedalar per fer-ho rutllar tot.

Ens agradarà molt incorporar gent amb ganes per fer el relleu. Qui vulgui col·laborar amb els menús i la gestió del menjador, o amb la tria d’extraescolars i serveis, o amb la comunicació entre tots plegats i els mestres, o amb els projectes de pati, bicis o material, o qui tingui idees noves per engrescar les festes de l’escola , o simplement, qui vulgui donar un cop de mà en el que sigui, que no s’ho pensi dues vegades i el curs vinent es sumi a l’ AMPA. Com més serem, més bé anirem. L’escola som tots; la fem entre tots.